Weekend XL

×

Een weekend lang feest

Voor de echte party-animals hebben we dit jaar iets nieuws: een weekender met exclusieve pre- en afterparties. De eerste artiesten voor de pre-party op vrijdag 28 juni zijn Deepend, Daredevils, Frenna en jazeker: ook Stef Ekkel is van de partij. De feesten op de pre-party worden gehost door De Jongens Van Het Feest en die zorgen er gegarandeerd voor dat dit Het Beste Weekend Van Je Leven wordt. Ook krijg je met je weekendticket toegang tot de camping, blijven slapen is natuurlijk niet verplicht maar vinden we wel gezellig. Toegang krijg je door het Weekend XL ticket te scoren dat vanaf NU te koop is!

×

line-up preparty!

Vervelen hoef je je niet op vrijdag 28 juni, we hebben namelijk een muzikaal programma voor jou in elkaar geknutseld tijdens deze pre-party waar je alvast kan opwarmen voor #ISFXL! Daredevils staan voor je klaar om je van je sokken te rocken, het wordt dansen geblazen bij Frenna, de polonaise wordt gelopen tijdens de meezingers van Stef Ekkel en gaan de voetjes van de vloer met het DJ-duo Deepend! Check voor het volledige programma van Indian Summer Festival de line up-pagina

×

De Jongens Van het Feest

Ken je De Jongens van het Feest nog? Die gasten die vorig jaar een een hoop ongein meenamen, en een epische roze kathedraal waar keihard gefeest werd? Nou, reken maar dat die er op Indian Summer XL weer bij zijn om nóg harder te gaan! Sterker nog, ze hosten de camping, alleen voor de echte party-animals! Ga dus voor het Weekend XL Ticket, want bijzijn is meemaken. Dit is wat de jongens gaan uitspoken op de camping:

 

VrijMiBo – vrijdag 28 juni, 15:00 – 19:00

Alle kantoortijgers verzamelen! Op vrijdag 28 juni tussen 15:00 en 19:00 openen De Jongens van het Feest de camping met een VrijMiBo-feestje, lekker à la ‘Wolf of Wall Street’ uit je plaat gaan in je kantooroufit. Dus gooi je stropdas in je tas, of kom strak in pak, and let’s get this party started!

 

Silent Shit Show – vrijdag 28 en zaterdag 29 juni, 00:00 – 00:30

Na de laatste klanken van de headliners, kun jij nog even doorfeesten op de camping met de silent shit show! De Jongens Van Het Feest geven het beste feestje van je leven in stiltevorm Met koptelefoon op, gaan de voetjes van de vloer tijdens de silent disco. Van oude klassiekers, tot de dikste bangers. Alles komt langs!

 

Ochtendradio – zaterdag 29 en zondag 30 juni, 09:00 – 12:00

Wakker worden met De Jongens Van Het Feest, wie wilt dat nou niet? Als campingbezoeker wordt je 's ochtends wakker met de radioshow van De Jongens Van Het Feest, zodat jij ultiem lekker aan je dag kan beginnen!

×

Koop nu je weekendticket!

pak de full weekend experience en ga naar de pre-party op vrijdag 28 juni, Indian Summer XL op zaterdag 29 juni en de afterparty op Camp Twilight Zone! Koop nu je tickets!

×

blijf je logeren?

Wil je blijven slapen op Indian Summer XL? Dat kan op onze camping! Met je weekendticket krijg je toegang tot de camping, blijven slapen is natuurlijk niet verplicht maar vinden we wel gezellig. Zo kun je je tentje opzetten, met de camper of caravan komen of een Kartent boeken. Slaap lekker! 

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Sta cookies toeMeer informatie