Weekend XL

×

Een weekend lang feest

Voor de echte party-animals hebben we een weekender met exclusieve pre- en afterparties. De feesten op de pre-party worden gehost door De Jongens Van Het Feest en die zorgen er gegarandeerd voor dat dit Het Beste Weekend Van Je Leven wordt. Ook krijg je met je weekendticket toegang tot de camping, blijven slapen is natuurlijk niet verplicht maar vinden we wel gezellig.

×

De Jongens Van het Feest

Ken je De Jongens van het Feest nog? Die gasten die vorig jaar een een hoop ongein meenamen, en een epische afterparty op de camping gaven? Nou, reken maar dat die er op Indian Summer XL weer bij zijn om nóg harder te gaan! Sterker nog, ze hosten de camping, alleen voor de echte party-animals! Ga dus voor weekend XL, want bijzijn is meemaken.

×

blijf je logeren?

Wil je blijven slapen op Indian Summer XL? Dat kan op onze camping! Met je weekendticket krijg je toegang tot de camping, blijven slapen is natuurlijk niet verplicht maar vinden we wel gezellig. Zo kun je je tentje opzetten, met de camper of caravan komen of een kartent boeken. Slaap lekker! 

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Sta cookies toeMeer informatie