discover

×

ABOUT

De achttiende editie van Indian Summer vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018 op het evenemententerrein Geestmerambacht in Langedijk. Indian Summer is al jaren hét grootste feestje van Noord-Holland! In de prachtige natuurlijke omgeving van Langedijk treden meer dan vijftig bands, artiesten en dj’s op. Het beste van pop, rock, hiphop/urban, dance, 80’s, 90’s en lokaal talent: alles is bij ons te vinden!

Naast de vele optredens, kun je voor een goed feestje ook terecht bij de inmiddels befaamde Rudi's Après-Ski Bar en ook De Jongens van het Feest zullen weer heen hoop creatieve fratsen uithalen. Uiteraard is Barbapapa 80's / 90's ook weer van de partij voor een gezonde dosis nostalgie. Tot slot kun je je voor de gezonde trek natuurlijk terecht bij de lekkerste foodtrucks voor alles van pizza tot pannenkoeken en van saté tot de inmiddels befaamde Geestmerambacht Burger. 

×

CAMPING

Overnachten tijdens Indian Summer doe je op onze gezellige festivalcamping gelegen aan het festivalterrein! Zet je eigen tentje op, kom met je vriendengroep met de caravan of overnacht in een door ons al opgezette Tipi tent. Reden genoeg om een nachtje te blijven slapen, toch? Koop hier je weekendticket inclusief camping. We hebben nog veel meer kampeeropties: check hier alle luxueuze, comfortabele en voordelige groepstenten, Kartenten, en Festipi's

×

duurzaamheid

Indian Summer wil graag net zo groen zijn als het terrein waar we ons mooie feestje op bouwen. Om dit te bereiken draait vrijwel het volledige festival op vaste (groene) stroom. Dit is uniek in Nederland! Hiermee besparen we duizenden liters diesel. We hebben nauw overleg met onze cateraars om restvoorraden voedsel tot een minimum te beperken. Ook verzamelen we tijdens de festivaldagen tienduizenden lege bekers. Met deze actie worden de duizenden bezoekers op gepaste wijze bewust gemaakt van hun invloed op de directe omgeving.

×

De jongens van het feest

Dat beleving bij deze heren centraal staat, zal al vanaf je eerste stappen op het terrein te merken zijn. Ze nemen je aan de hand mee naar de wereld die Indian Summer heet en laten je pas los als je thuis bent. Verwacht veel fratsen, gekkigheid en verkleedpartijen. Kijk je ogen uit en laat je verrassen!

×

FOODTRUCKS

Ook dit jaar komen de allerlekkerste foodtrucks van Nederland naar Langedijk! Indian Summer festival biedt een divers aanbod aan eten en drinken voor iedereen. Verwacht de beste hamburgers, pizza’s, loempia’s, crêpes en nog veel meer! Afgelopen jaar introduceerden we zelfs de Geestmerambacht burger, gemaakt van het vlees van de Schotse Hooglanders en Aberdeen Angus-runderen die in vrijheid zijn opgegroeid in het recreatiegebied Geestmerambacht. 

×

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers zijn we nergens. Daarom zijn we ieder jaar dankbaar voor de grote hoeveelheid vrijwilligers die graag de handjes uit de mouwen steken om Indian Summer Festival tot een groot succes te maken! Wil jij er graag samen met ons een mooi feestje maken en ben je niet vies van de handjes uit de mouwen te steken? Mail dan naar vrijwilligers@indiansummerfestival.nl voor meer informatie en kom samen met ons een prachtig festival neerzetten!

×

BARBAPAPA 80’S / 90’S

De 80’s/90’s tent op Indian Summer is dé plek om helden van weleer te herontdekken! Ook dit jaar host Barbapapa 80’s & 90’s de boel. Vorig jaar wisten ze niemand minder dan Charly Lownoise & Mental Theo en Ben Liebrand te strikken en lieten ze de tent flink zweten. Ook dit jaar zal het ongetwijfeld een feest der herkenning worden met helden van toen! LET’S GO!

×

Rudi's Apres-Ski Bar

Lederhosen, sneeuw en schlagers in de zomer? Op Indian Summer kan het in Rudi’s Après Ski-Bar. Waan je weer even in hartje winter door met een drankje in je hand in polonaise de ‘stube’ door te dansen terwijl je meezingt met Anton Aus Tirol of Ich Bin Wie Du