discover

×

BARBAPAPA 80’S / 90’S

De 80’s/90’s tent op Indian Summer is dé plek om helden van weleer te herontdekken! Barbapapa Classics host de 80’s & 90’s stage en draait de lekkerste platen uit deze decennia. Dat wordt de dikste throwback die Langedijk ooit heeft meegemaakt! Haal je Airmax en trainingspak maar uit de kast.

×

ABOUT

De negentiende editie van Indian Summer vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020 op het evenemententerrein Geestmerambacht in Langedijk. Indian Summer is al jaren hét grootste feestje van Noord-Holland! In de prachtige natuurlijke omgeving van Langedijk vind je het beste van pop, rock, hiphop/urban, dance, 80’s, 90’s en lokaal talent: voor ieder wat wils.

Indian Summer gaat dit jaar XL. Op één dag, de zaterdag, pakken we extra groot uit. Met heel veel artiesten, een Apres Ski Winter-Wonderland, een open-air mainstage en een reuzenrad als extraatje. Daarnaast kun je als bezoeker kiezen voor een Full Experience Weekender met een preparty en afterparty op Camp Twilight Zone, kun je op het festival je trek stillen bij de lekkerste foodtrucks en zullen De Jongens van het Feest zullen weer een hoop creatieve fratsen uithalen.

×

FOODTRUCKS

Van al dat feesten krijg jij natuurlijk lekkere trek, daarom komen de allerlekkerste foodtrucks van Nederland naar Langedijk! Het Indian Summer Festival biedt een divers aanbod eten en drinken, zodat jullie kunnen genieten van de heerlijkste maaltijden! Verwacht de beste hamburgers, pizza's, loempia's, crêpes en nog veel meer! 

×

Apres Ski Winter-Wonderland

Op zaterdag 27 juni 2020 is het maximale eSKIlatie op Indian Summer Festival! Je vertrouwde gastheer en ieders favoriete ski-leraar Der Rudi gaat XL en host dit jaar een compleet Winter Wonderland! Hij ontvangt je graag in zijn bierstube voor een apres-ski party die z'n weerga niet kent! Komm schon, alter en zorg dat je erbij bent

×

Kom je logeren?

Overnachten op Indian Summer staat gelijk aan een weekender met exclusieve pre- en afterparties! Twee dagen genieten van Indian Summer op Camp Twilight Zone. Waar De Jongens Van Het Feest jouw feestweekend hosten, zodat dit Het Beste Weekend Van Je Leven wordt.

×

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers zijn we nergens. Daarom zijn we ieder jaar dankbaar voor de grote hoeveelheid vrijwilligers die graag de handjes uit de mouwen steken om Indian Summer Festival tot een groot succes te maken! Wil jij er graag samen met ons een mooi feestje maken en ben je niet vies van de handjes uit de mouwen te steken? Kom samen met ons een prachtig festival neerzetten, stuur een mailtje naar vrijwilligers@indiansummerfestival.nl om je aan te melden. 

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Sta cookies toeMeer informatie