discover

×

ABOUT

De zeventiende editie van Indian Summer vindt plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017 op het evenemententerrein Geestmerambacht in Langedijk. Indian Summer is al jaren hét gezelligste festival van Noord-Holland! In de prachtige natuurlijke omgeving van Langedijk treden meer dan vijftig bands, artiesten en dj’s op. Het beste van pop, rock, hiphop/urban, dance, 80’s, 90’s en lokaal talent: alles is bij ons te vinden!

Net als ieder jaar zijn er weer een hoop toffe nieuwe dingen op Indian Summer. Dit jaar zijn dat de Tante Joke Karaoke Band, Rudi's Après-Ski Bar en het Singlefeestje. Uiteraard is Barbapapa 80's / 90's ook weer van de partij voor een gezonde dosis nostalgie, net zoals Zer00's Heroes. Ook ontbreken de lekkerste foodtrucks, feestelijke aankleding, een gezellige festivalmarkt en aantrekkelijke hangplekken in de zon niet!

×

CAMPING

Overnachten tijdens Indian Summer doe je op onze gezellige festivalcamping gelegen aan het festivalterrein! Zet je eigen tentje op, kom met je vriendengroep met de caravan of overnacht in een van onze verschillende kampeervoorzieningen. Zo hebben we vorig jaar de Kartent geïntroduceerd (een tent van karton, jazeker ja). En dit jaar voegen we daar de Festipi aan toe. Reden genoeg om een nachtje te blijven slapen, toch?

×

SINGLEFEESTJE

Kies. Geef. Dans! Ook dit jaar zijn onze vrienden van het Singlefeestje er weer bij! Blader tussen de duizenden singeltjes die de dj’s voor je hebben meegenomen. Van The Spice Girls tot Toto: voor iedereen zit er wel wat tussen. Kies je favoriete plaatje, geef hem aan de dj en het dak gaat eraf!

×

FOODTRUCKS

Ook dit jaar komen de allerlekkerste foodtrucks van Nederland naar Langedijk! Indian Summer festival biedt een divers aanbod aan eten en drinken voor iedereen. Verwacht de beste hamburgers, pizza’s, loempia’s, crêpes en nog veel meer! 

×

De jongens van het feest

Dat beleving bij ons centraal staat, zal al vanaf je eerste stappen op het terrein te merken zijn. We nemen je aan de hand mee naar de wereld die Indian Summer heet en laten je pas los als je thuis bent. Kijk je ogen uit en laat je verrassen!

×

DUURZAAMHEID

Indian Summer wil graag net zo groen zijn als het terrein waar we ons mooie feestje op bouwen. Om dit te bereiken draait vrijwel het volledige festival op vaste (groene) stroom. Dit is uniek in Nederland! Hiermee besparen we duizenden liters diesel. We hebben nauw overleg met onze cateraars om restvoorraden voedsel tot een minimum te beperken. Dat wat toch overblijft, bieden we aan de lokale voedselbank aan. Ook werken we al jaren samen met de enthousiaste vrijwilligers van Bekerstreet. Zij verzamelen tijdens de festivaldagen tienduizenden lege bekers in. Met deze actie worden de duizenden bezoekers op gepaste wijze bewust gemaakt van hun invloed op de directe omgeving.

×

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers zijn we nergens. Daarom zijn we ieder jaar dankbaar voor de grote hoeveelheid vrijwilligers die graag de handjes uit de mouwen steken om Indian Summer Festival tot een groot succes te maken! Wil jij er graag samen met ons een mooi feestje maken en ben je niet vies van de handen uit de mouwen te steken? Check dan http://tinyurl.com/ISF17vrijwilliger voor meer informatie en kom samen met ons een prachtig festival neerzetten!

×

BARBAPAPA 80’S / 90’S

De 80’s/90’s tent op Indian Summer is dé plek om helden van weleer te herontdekken! Ook dit jaar host Barbapapa 80’s & 90’s de boel. Vorig jaar wisten ze niemand minder dan Charly Lownoise & Mental Theo en Ben Liebrand te strikken en lieten ze de tent flink zweten. Ook dit jaar zal het ongetwijfeld een feest der herkenning worden met helden van toen! LET’S GO!

×

Tante Joke Karaoke Band

Jij zingt en zij spelen! Ja, dat lees je goed. Kies je favoriete karaokenummer uit, ga op het podium staan en waan je een heuse rockster samen op het podium met de Tante Joke Karaoke Band. Van The Final Countdown en I Love Rock ‘n Roll tot Summer Lovin’, alles komt voorbij om het tot één groot feest te maken!

×

Rudi's Apres-Ski Bar

Lederhosen, sneeuw en schlagers in de zomer? Op Indian Summer kan het in Rudi’s Après Ski-Bar. Waan je weer even in hartje winter door met een drankje in je hand in polonaise de ‘stube’ door te dansen terwijl je meezingt met Anton Aus Tirol en Ich Bin Wie Du!

×

ZER00'S HEROES

Zer00’s Heroes neemt je in Langedijk mee naar de beginjaren van het millennium toen het internet nog traag was en alle cool kids een Nokia 3310 en MSN hadden. Pop, indie, dance of early urban: de deejays van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één groot feest.